22 Sep. 2020

Beneficiile Domino.ro pentru cumparatori si vanzatori

beneficiile domino.ro

Domino.ro a fost fondat cu dorinta clara, stabilita inca de la inceput, de a se diferentia in asa numita „jungla imobiliara”.

Inca din 2016, am investit timp, bani si toate resursele necesare pentru a ajunge in final la un produs performant, care sa se distinga detasat de ceea ce exista pe piata imobiliara. Scopul principal ramane constant cel de a solutiona problemele si nevoile clientilor, tocmai prin facilitarea interactiunii dintre cumparatori si vanzatori.

In acest sens, beneficiile sunt deopotriva, atat pentru cei care doresc sa achizitioneze o proprietate, cat si pentru cei care vor sa o vanda.

Beneficii pentru cumparatori 

 1. Unul dintre avantajele principale consta in faptul ca te poti bucura de transparenta totala si poti discuta direct cu proprietarul daca esti interesat de o casa sau un apartament. In plus, daca ai nevoie de consultanta telefonica in cautare si achizitionare, beneficiezi de ea GRATUIT.

 

 1. In functie de nevoile tale, poti opta pentru a viziona proprietatile singur, in mod gratuit, sau poti alege optiunea prin care iti alocam un consilier personal, contra cost.

 

 1. Ai avantajul celor mai complete si corecte informatii, toate preluate integral de noi. In acest fel, vei intelege mai facil proprietatea inainte de a solicita o vizionare.

 

 1. Pe domino.ro, potrivirea imobilului la cerintele tale se realizeaza rapid si exact. Mai mult, automatizarea procesului de cautare este sustinuta de consiliere de specialitate. Astfel, economisesti timp in procesul de cautare si gasesti mai rapid proprietatea care sa corespunda cerintelor tale.

 

 1. De cele mai multe ori, atunci cand oamenii cauta o proprietate, isi doresc sa poata filtra mai mult cautarea si sa nu se rezume doar la numarul de camere, pret sau zona. Pe domino.ro regasesti un motor complex de cautare, cu de 10 ori mai multe filtre care ajuta la identificarea proprietatilor care ti se potrivesc.

 

 1. Ai garantia pretului minim, tocmai pentru ca nu umflam preturile. In timp ce pe toate site-urile de imobiliare regasesti anunturi de la agentii care pentru a obtine un comision de la vanzatori, il adauga peste pretul acestuia (Exemplu: daca vanzatorul cere 100.000 euro, ei il posteaza la 103.000 ca sa primeasca comision), Domino nu accepta un pret mai mare decat cel promovat de vanzator.

 

 1. Una dintre aspectele mai putin placute pe care le intalnesti atunci cand esti in cautarea unei proprietati pe site-urile de tip portal e ca gasesti acelasi anunt postat de 5-10 agentii diferite la preturi, etaje si suprafete diferite. Acest lucru nu face decat sa creeze confuzie si nesiguranta. Pe Domino.ro, nu regasesti proprietati dublate, anunturile apar o singura data cu toate informatiile corecte.

 

 1. Unul dintre elementele importante cand cauti o locuinta este sa stii exact unde se afla proprietatea. Pe toate site-urile de tip portal sau cele ale agentiilor, nu se prezinta localizarea exacta pe harta. Domino prezinta locatia exacta ca sa stii daca este ce iti doresti sau nu. 

 

 1. In cazul in care ai nevoie de consultanta in cautarea si achizitionarea proprietatilor, beneficiezi de ea gratuit, telefonic, pe o varietata de ramuri, de la tehnic, la geografic, juridic, financiar.

 

 1. Pe cele mai multe din site-urile de imobiliare esti spamat cu anunturile vanzatorilor, agentiilor sau dezvoltatorilor care platesc mai mult. In cazul Domino, anunturile sunt sortate dupa relevanta in cautarea facuta.

 

 1. Beneficiezi de o evaluare corecta a proprietatii, analizand proprietati cu aceleasi caracteristici. Poti izola proprietati cu aceleasi caracteristici, reale, active, la pretul vanzatorilor astfel incat sa stii daca pretul cerut de vanzator este unul corect. Pe alte site-uri nu se pot face asfel de comparatii atata timp cat nu sunt reale, active, sau nu sunt promovate la pretul real al vanzatorilor. 

 

Beneficii pentru vanzatori 

 1. La Domino, sansele de a gasi clientii potriviti sunt mult mai mari, tocmai datorita cautarilor detaliate. Procentul de compatibilitate este de peste 90%, ceea ce inseamna ca si vanzare se va realiza mai rapid, din mai putine vizite. In acest fel, ca proprietar, ai avantajul timpului economisit si a unui proces de vanzare mai lin. Nu trebuie sa mai asisti la vizite de complezenta, ca rezultat al unor dezinformari.

 

 1. Atunci cand se introduce o proprietate, se identifica instant cati potentiali clienti exista pentru proprietatea respectiva. Astfel, te bucuri de cea mai rapida si exacta potrivire cu cererile cumparatorilor

 

 1. Clientii care au cautari salvate sunt notificati instant in cazul in care s-a introdus o proprietate noua care se potriveste criteriilor de cautare selectate. Astfel, o proprietate noua introdusa poate duce la o vanzare mai rapida a proprietatii.

 

 1. La Domino ai avantajul unei evaluari corecte a proprietatii, analizand oferte asemanatoare. In plus, ai posibilitatea de a izola proprietati cu aceleasi caracteristici pentru a-ti da seama daca pretul cerut este unul corect si sa nu vinzi in pierdere. In cazul altor site-uri, nu poti face asfel de comparatii atata timp cat anunturile nu sunt reale, active sau nu sunt promovate la pretul real al vanzatorilor.  

 

 1. Pentru ca nu percepem nicio taxa din partea cumparatorilor, un numar mai mare de clienti apeleaza la serviciile noastre astfel incat posibilitatea de a gasi rapid un client este mai mare.